Gordelroos - de wonderen zijn de wereld niet uit!!

Na vier maanden heel erg te hebben geleden aan gordelroos, veel pijnstillers te hebben geslikt, via de huisarts -die heel erg weinig voor mij kon betekenen naar de pijnpoli in het al ons bekende regioziekenhuis geweest, waar ik ook niet veel opgeschoten ben, vond mijn man op internet de Polikliniek Pijn Weg Amstelveen van dokter Sondervan. Ik had weinig te verliezen, want ik had zoveel brandende, scheutende pijnen.

Afspraak gemaakt en ik kon vrij snel terecht, gelukkig. De eerste afspraak duurde een uur, waarin de arts alles wilde weten over mijn gezondheid, medicijngebruik etc. Daarna kreeg ik prikjes in het zieke deel van mijn lijf. Geen pretje, maar pijn had ik toch al dus maakte dat ook niet meer zoveel uit. 

Dokter Sondervan zei dat ze geen wonderen kon verrichten, maar na een week werd de pijn minder en namen de plekjes af. De volgende weken ging het steeds beter en konden de medicijnen verminderd worden.
Nu heb ik het idee dat ik ben genezen, voel ik me weer beter, mijn energie is weer terug, kan weer van het leven gaan genieten en ben blij dat ik naar de polikliniek pijn weg Amstelveen ben gegaan .

Mevr. Trompet, Aalsmeer

 

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 06 feb 2017