Weg zijn mijn HELSE littekenpijnklachten 


NA 15 JAAR, dankzij de neuraaltherapie


Twee gebroken enkels en 15 jaar constante pijn. Ik ben pas 34! Ik was niet in staat om lange afstanden te lopen, had beperkte beweging in mijn enkels, leed aan krampen in mijn voeten en een constante stekende pijn in mijn schenen. Ik had al twee operaties gehad aan mijn rechter enkel en sinds de tweede operatie is de pijn die ik leed bleef weer verergeren. De kramp en pijn in mijn rechter enkel keerde terug en vervolgens in mijn linker. Ik vreesde een bezoek aan de dokter en de verdere operatie had ik geen zin in. Mijn podoloog raadde mij aan om een afspraak te maken met dokter Sondervan, een dokter die gespecialiseerd is in neuraaltherapie. Ik las de literatuur, ik was nieuwsgierig en maakte meteen een afspraak. Wat had ik te verliezen! Tijdens mijn intake gesprek werd alles over de behandeling door dr Sondervan nauwkeurig uitgelegd. In het begin nam dokter Sondervan tijd om alles te weten over mijn klachten om het juiste behandelingsplan voor mij aan te bevelen. Ik voelde me nooit ongemakkelijk om een vraag te stellen en de antwoorden waren duidelijk. Na mijn eerste behandeling was de beperkte beweging die ik al jaren had in mijn enkels , drastisch verminderd. Ik liep weg met het gevoel, dat ik weer 21 was. De pijn was verdwijnen en het lopen was pijnvrij. Ik keek al uit naar de volgende afspraak, die nog meer verbeteringen in mijn beide enkels zag. 

Neuraaltherapie heeft mij een pijnvrij en actief leven teruggegeven. Na 2 behandeling was een wandeling van een paar uren niet meer een nachtmerrie, maar een plezier.
Pijnstillers nemen en bandages dragen zijn geschiedenis. Ik maak geen zorgen meer, dat ik ís-ochtends met stijve enkels wakker word. Squash spelen, fietsen en fitness zonder de pijn, voor de behandeling was dit deel van mijn leven weg. 

Hoe is dit nu weer terug gekomen? Dankzij de neuraaltherapie


De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 19 jan 2014