Posttrauma​tische dystrofiek​lachten

Amstelveen, 14.10.2012

In 1993 heb ik een auto-ongeluk gehad; na twee operaties heb ik een stijve voet met posttraumatische dystrofieklachten daaraan overgehouden. Hierdoor moest ik aangepaste orthopedische schoenen gaan dragen. Ik kon dagelijks maar kleine stukjes lopen, met pijn, de ene dag heb ik meer pijn dan de andere. Vele jaren fysiotherapie gehad,met zeer beperkt resultaat.

Bij toeval hoorde ik van een kennis over dokter Sondervan,van polikliniek-pijn-weg-amstelveen, die bij haar als patiŽnte was geweest.

Ik kon eind juni 2012 bij polikliniek-pijn-weg-amstelveen terecht. Dokter Sondervan heeft mij nu een paar keer behandeld met neuraal-therapie en ik ben praktisch van mijn pijn af!

Mijn voet is nog stijf, maar ik kan nu heel wat verder lopen met nagenoeg geen pijnklachten. Er is een nieuwe wereld voor mij open gegaan!

Wat ben ik blij dat ik bij Dr. Sondervan ben geweest!!

Had ik maar 15 jaar eerder van de polikliniek-pijn-weg-amstelveen gehoord,dat was mij heel wat ellende bespaard gebleven.Heel erg jammer dat geen enkele huisarts of specialist,mij naar haar polikliniek-pijn-weg-amstelveen heeft door verwezen.

 

Petronel Schaap.

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid. 

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015