Vele jaren hoofdpijn en migraineaanvallen om neerslachtig van te worden!

Vele jaren regelmatig hoofdpijn en migraineaanvallen om neerslachtig van te worden gewoonweg. Ik gebruik allerlei soorten medicatie om aanvallen te voorkomen en triptanen om de migraine-aanvallen draaglijker te maken. Het resultaat hiervan was echter steeds vaker en steeds zwaardere migraineaanvallen en twee periodes van vier weken van heftige hoofdpijn. Langzamerhand was ik door het vele medicatiegebruik medicijn- afhankelijke -hoofdpijn gaan ontwikkelen naast mijn migraine aanvallen.

MRI en uitgebreid bloedonderzoek wezen geen afwijkingen aan.

Na lang wikken en wegen heb ik besloten neuraaltherapie te proberen op aandringen van mijn vriendin, die zelf heel erg positief was over de behandeling bij
Polikliniek Pijn Weg Amstelveen.

Nu heb ik drie behandelingen gehad en ben voorzichtig positief. Het grillige verloop van mijn migraine kennende, kan ik nog niet zeggen hoe het resultaat van de behandeling op lange termijn zal zijn. Voor nu ben ik heel blij met het behaalde resultaat. Ik heb duidelijk meer energie, minder hoofdpijn en nog maar één lichte migraineaanval gedurende vier weken gehad.

Mw Sondervan-Frank weet duidelijk waar ze 'prikken' moet.

Kudelstaart, mevrouw B. Paulus

 

De namen van de patiënten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 06 feb 2017