Migraine en zwangerschap

Mijn eerste reactie na één behandeling: Wauw!  

Dat ik dit nooit eerder heb geweten of mij door een huisarts of neuroloog is aangeboden, deze behandeling zouden ze per direct moeten invoeren en dan niet meer onder alternatief! Dan zouden er een hoop mensen, waaronder ook ikzelf, een berg aan medicatietroep in het lichaam en onnodige kosten aan MRI scans etc. bespaard blijven.

Deze arts van
Polikliniek Pijn Weg Amstelveen is een fantastische mevrouw met het hart op de goede plaats, en bijzonder gespecialiseerd.  Mijn klachten verdwenen als sneeuw voor de zon vrijwel direct na één behandeling, kon ik niet geloven wat een succesformule dit is voor mij.

Ik kan weer leven na 20 jaar ernstige migraine. En dit dankzij het goed luisteren, het goed afstemmen van het behandelplan. En geloof me, mijn verhaal was ingewikkeld. Op 16 jarige leeftijd heb ik een klaplong gehad waarvan veel rug, nek- en schouderklachten uit voort kwamen. Dit in combinatie met migraine was het de ware hel op aarde. Van deze twee klachten tezamen heeft zij mij weten te genezen op zeer korte termijn!

Wij kunnen als gezin weer genieten van het leven, ik kan weer werken, en wij hebben onze kinderwens voor een 2e kind kunnen realiseren. Met trots mag ik aan jullie vertellen dat wij inmiddels 12 weken zwanger zijn met een zeer goed verloop ervan.

Meer dan dankbaar zijn we deze arts van Polikliniek Pijn Weg Amstelveen
. Altijd vriendelijk, begrijpend en ruimdenkend en vooral meedenkend. 

Mevr. van der Ree, Middelburg​

De namen van de patiënten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 06 feb 2017