Altijd gedacht dat ik gezond zou blijven, kreeg ik 3 jaar geleden klachten aan de rechterkant.
Het begon met een verdikking van de rechter knie, vervolgens een liesbreuk rechts, daarna pijn en vervorming van de voet en “knakken” van de knie. 
In eerste instantie dacht ik dat dit wel weer vanzelf over zou gaan. Maar toen ik op een gegeven moment de bus liet lopen omdat ik een stukje diende te rennen, was het duidelijk dat er iets moest gebeuren. 

Na de huisarts, chiropractor, fysiotherapeut, en podoloog werd ik door de specialist doorverwezen naar dokter Sondervan. Haar diagnose was een verwrongen SI gewricht en een beperkte bewegingsvrijheid van de rechterheup. Bij het eerste consult werd de onderrug en bekken rechtgezet,en begonnen met neuraaltherapeutische behandeling.

Vervolgens wordt nu bij elk bezoek mijn lage ruggebied , rechterbeen en heup nagekeken en behandeld, om daarmee de bewegingsvrijheid in de heup te vergroten. 
Verder heb ik oefeningen gekregen en word ik aangemoedigd weer te sporten. Ik ben gaan zwemmen en sinds heel recent kan ik weer gaan hardlopen. 

De neergaande lijn is omgebogen in een opwaartse spiraal dankzij het geduld en de aandacht van mijn alternatief werkend arts, de dappere , kundige mevrouw Sondervan en ik kan weer met plezier gaan bewegen. 

Bert van de Molenwerf,
Nes a.d. Amstel.

De namen van de patiënten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015