Hevige pijnen  door beenamputatie

Al 40 jaar heb ik een onderbeenprothese, als gevolg van een ongeluk. En daardoor ook heel veel stekende en zeurende pijn gedurende die 40 jaar. Kortom, diverse soorten van pijn. Ook heb ik last van weersinvloeden, ik lijd al jaren aan een lagere weerstand, snel last van vermoeidheid enz. of gewoon “het is er” bijna altijd. Zozeer, dat ik ook heel slecht sliep, de pijn beheerste dan ook echt echt mijn leven ,dag en nacht

Via zoeken op internet kwam ik in contact met dr. Sondervan-Frank, polikliniek-pijn-weg-amstelveen.nl. Haar naam was mij ook al door kennissen genoemd. Haar goede faam maakte dat mijn oog op haar internet site viel.

Zij heeft mij nu 2 keer behandeld met neuraaltherapie, op mijn littekens rond de stomp  van mijn beenamputatie.

Het is echt een openbaring.
De eerste nacht was een sprookje, zo goed als ik weer sliep! En daarna bleef ik goed slapen als een roos!!!
Ik ben nu voor 80% verlost van irriterende hevige pijnscheuten zowel ’s nachts als overdag, na twee behandelingen. Ik kan het nog steeds niet geloven,dat de neuraaltherapie toegepast door dokter Sondervan van polikliniek-pijn-weg-amstelveen.nl,mij weer een normaal leven geeft.

Nog 1 keer behandelen en dan kijken hoe het verloopt!!! Het is net als een batterij zegt dr. Sondervan-Frank, Je moet zorgen dat hij weer goed opgeladen wordt.

Mijn Dank is enorm GROOT, mijn pijn is nagenoeg verdwenen op dit moment, ik kan weer van alles. Heb veel meer energie,slaap goed,kortom het leven lacht mij weer tegemoet.

Met een grote aanbeveling.
Talm niet, ga bij littekenpijn vooral naar polikliniek-pijn-weg-amstelveen.nl. Daar helpt dokter Sondervan u heel snel en uiterst kundig U van uw jaren kwellende littekenpijnen af.

Ik zie het leven weer optimistisch tegemoet,

Vr. groetend, Theo van de Boer, Bovenkarspel.

De namen van de patiënten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015