Gelukkig komt het zeer zelden voor op 10-jarige leeftijd gordelroos

Je gelooft het of niet, maar onze dochter heeft op 10-jarige leeftijd gordelroos gehad. Volgens onze huisarts en de officiŽle boeken kon het niet, maar toch het was zo..............

Onze dochter kreeg een half jaar na het ontstaan van de uitslag en blaasjes, regelmatig pijn en jeuk aanvallen. Wat hadden wij medelijden met onze dochter. Via vrienden hoorden wij van de goede resultaten van de Polikliniek Pijn Weg Amstelveen van dokter Sondervan.
Toen wij contact met de dokter opnamen kon ze het door de telefoon helemaal niet geloven en het leek haar ook helemaal niet fijn om zo een jong meisje met prikjes te gaan behandelen.

Na wat aandringen was de dokter toch bereid om met ons gezin een afspraak te maken. Na een lang gesprek waarbij veel gevraagd werd, goed gekeken en nogmaals over en weer gepraat, is de dokter met de behandeling gestart.

We wisten niet goed wat wij konden verwachten voor onze kleine meid. Maar wat waren we al snel blij dat we deze stap genomen hebben, want na het eerste bezoek was de verbetering al merkbaar en binnen twee weken was ze helemaal van de klachten af!

We zijn dokter Sondervan bijzonder dankbaar voor haar kundigheid en vooral door de manier waarmee ze onze dochter behandeld heeft

WORMERVEER, de gelukkige ouders van Veronica

 

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 06 feb 2017