Eindelijk kan ik weer genieten van mijn pensioen.

Wij wisten geen uitweg meer.

In februari dit jaar werd bij mijn man gordelroos geconstateerd.
Wij hadden geen ervaring met deze ziekte maar inmiddels weten we beter!Onze huisarts schreef ons een antibioticakuur voor van 7 dagen en het gebruik van paracetamol.Tevens liet ze ons weten dat er verder geen medicatie mogelijk zou zijn en de genezing lang zou kunnen duren.

Mijn man had gordelroos aan zijn rug, zijn rechter heup, zijn bovenbeen en in de plooi van zijn buik.
De hevige pijn en jeuk ging ten koste van zijn nachtrust. Alle kleding irriteerde hem, zelfs indien deze gemaakt was van 100% katoen.

Uiteraard hebben we via de homeopathische drogist diverse zalfjes uitgeprobeerd echter tevergeefs.

Mijn man werd verdrietig en zelfs depressief. Het bevreemde hem dat in deze tijd nog niets gevonden is om gordelroos te bestrijden. Wij wisten geen uitweg meer.

Gelukkig kreeg ik in juni van mijn zuster, die in Uithoorn woont, een goede tip. Ze stuurde mij informatie over een dame van 85 jaar die na 5 jaar geleden te hebben onder de gevolgen van gordelroos, na behandeling door Dokter Sondervan van polikliniek-pijn-weg-amstelveen was genezen van haar gordelroos.

Eerst namen wij contact op met onze zorgverzekeraar. Zij erkende de praktijk van Dokter Sondervan en meldde ons dat we op een ruime vergoeding konden rekenen.

Vanaf juni rijden we bijna wekelijks van Nijmegen naar Amstelveen. De praktijk ligt vlakbij de snelweg en met het maken van een afspraak wordt rekening gehouden met de files. 

Door Dokter Sondervan werd gelijk geconstateerd dat er bij mijn man door de gordelroos 2 zenuwbanen waren aangetast.
Ze begreep hoeveel pijn dit veroorzaakte en vertelde ons over haar behandeling. Om de week bezoeken we haar praktijk en we ervaren dit als zeer waardevol. We zijn nu ruim 2 maanden verder en vele plekken en littekens zijn verdwenen. Mijn man slaapt veel beter, werkt weer in de tuin en zelfs zijn we kortgeleden in overleg met Dokter Sondervan 10 dagen met vakantie geweest. Langzaam kunnen we weer genieten van ons pensioen en leuke dingen doen. Fijn dat mijn zuster ons attendeerde op de Polikliniek Pijn Weg Amstelveen van Dokter Sondervan. Wij zijn ervan overtuigd dat mijn man binnenkort geheel genezen zal zijn! Goede herinneringen houden wij aan onze bezoeken aan deze kliniek.
Dokter Sondervan is onzes inziens niet alleen een kundige arts maar ook een zeer sympathieke vrouw! 

Tijdens de behandeling op mijn man zijn speciale verjaardag werd hij zelfs verrast op een doos chocolade.

Familie Bloemroos, Nijmegen 

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015