Een wonder gebeurde!!!

Sinds 15 jaar heb ik migraine. Het begon zo rond de overgang. Mijn moeder had iedere maand een migraine aanval dus ik wist wel wat het was. Alleen kreeg ik het nogal heftig. Zo'n 2 a 3 x per week een ernstige aanval was voor mij heel normaal. 

Ik kreeg eerst van mijn huisarts een hoge dosering Paracetamol en Primperan tegen de misselijkheid. Later kreeg ik Maxalt smelt 10mg wat mij goed hielp.
Ook heb ik eigenlijk altijd een soort gesuis in mijn hoofd en een naar vol gevoel in mijn maag.
Het duurde altijd ruim 2 uur voordat de Maxalt werkte. Soms was het zo erg dat ik na 2 uur nog een Maxalt nam, die dan wel werkte. Daarna was ik altijd heel suf en draaierig en was er weer een dag voorbij. Zonde, want dit gebeurde zo vaak dat ik het idee had dat mijn leven alleen uit migraine bestond.

Na jaren electro-acupunctuur en gewone acupunctuur, waar de migraine wel minder van werd maar nooit helemaal weg was, ben ik bij dokter Sondervan terecht gekomen. Dit dankzij een goede vriendin van mij,die mij aanraadde naar de polikliniek pijn weg amstelveen te gaan,omdat zij door dr. Sondervan heel goed van haar migraine klachten was afgeholpen.

Via internet had ik informatie ingewonnen over neuraal therapie. Ik heb alles gelezen en het sprak me zo aan dat ik een afspraak heb gemaakt. Na de eerste behandeling voelde ik vrij weinig. Na de tweede behandeling : een hele week geen hoofdpijn. Heerlijk!
Na de derde behandeling kreeg ik nog wel een paar keer een lichte migraine, maar ik ben ook nog niet klaar met de behandeling.!

En ja ,een wonder gebeurde !!! Na de vierde behandeling kreeg ik nog maar 1 keer een lichte migraine aanval,die verdween voordat ik ook maar 1 Paracetamol had genomen!!! Ook mijn energie is nagenoeg als vanouds weer terug.

Een zeer dankbare patiŽnte ,die weer vol energie in het leven staat,en voor wie zonder migraine het leven doorgaat!!!

Utrecht, januari 2014.
Hannelore Zwart.

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015