De prikjes zijn heel bijzonder en het effect is als toveren!

Na een uitgebreid intake gesprek werd ik behandeld voor de zeer pijnlijke plekken op de rechterkant van mijn schedel en de rechterkant van mijn gezicht. Daar zijn de zenuwen aangetast door gordelroos,die ik in augustus 2012 gekregen had. Zomaar van de ene dag op de andere dag,ben je in het bezit gekomen van gordelroos. De blaasjes trokken redelijk snel weg,maar de pijn helaas niet.Die bleef mij maar plagen met allerlei vormen van stekende en brandende pijn.
Gelukkig is mijn oog oke`. De hele plek er om heen is zeer pijnlijk voorhoofd , wenkbrauw etc.

Een kennis van mij op tennisles,vertelde mij van haar positieve ervaringen bij de polikliniek pijn weg amstelveen van dokter Sondervan. Zij raadde mij ten stelligste aan om een afspraak te maken bij dokter. Sondervan. Ze zei ,deze dokter is echt wat voor jou. Ze straalt rust uit, neemt uitgebreid de tijd voor je, en is ook in voor een grap!!!!

Ik was gelukkig zo wijs om naar die kennis te luisteren!!!
En nu::
Na iedere neuraaltherapeutische behandeling, merk ik dat de pijnlijke gebieden kleiner worden! In eerste instantie in combinatie met de zenuwpijn pijnstiller, Lyrica,in de laagste dosering, begin ik na een vreselijke periode, eindelijk weer te functioneren!! De medicatie werd heel snel gestopt,dus nu echt alleen met die heel speciale prikjes.

De prikjes zijn heel bijzonder en het effect is als toveren !

Dit alles , zeker ook door de plezierige en kundige persoonlijkheid van dokter Sondervan, maakt het iedere keer spannend wat de vooruitgang van de neuraal therapie, de prikjes, zal zijn !!

Dank U wel lieve kennis , die mij overgehaald heeft te gaan naar de polikliniek pijn weg Amstelveen.

Vriendelijke groetjes, Famke Duizend,
Bussum,januari 2014.

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015