Buikpijn tgv littekens na een borstverkleining

Als iemand dit leest kan hij het bijna niet geloven!!! Ik ben een stoere jonge meid, lekker aan de universiteit rechten aan het studeren. Alles gaat voor de wind. Ben ineens niet tevreden met de cup-maat van mijn BH. Laat door een kundige chirurg een borst verkleining uitvoeren. en wat gebeurt er.......................

Ik kreeg jaren lang onbegrepen buikpijnklachten, wat door dokter Sondervan opgelost is, van polikliniek pijn weg Amstelveen. Het kwam n.l. tgv littekens na de borstverkleining. Dit was zij op het spoor gekomen door uiterst precies mijn medische voorgeschiedenis uit te vragen.

Ik ben dokter Sondervan-Frank van polikliniek pijn weg Amstelveen nog altijd zeer erkentelijk dat zij tijdens het eerste consult zo ruim de tijd heeft genomen om mijn ziektegeschiedenis zo minutieus uit te vragen. Want toen bleek dat het aan het littekenweefsel in beide borsten lag.

Het was voor mij wel even schrikken, maar dr.Sondervan bleek de hele situatie zeer juist in geschat te hebben. Het is niet gebruikelijk dat littekens na een borstverkleining buikpijn veroorzaken, maar toch dr.Sondervan had het bij het juiste eind.

Weg buikpijn,de neuraaltherapie werkt!!.

Na nu bijna een half jaar in therapie is de buikpijn verdwenen. Hartelijk bedankt voor uw hulp en wonder boven wonder, ben ik nu van de ondragelijk, vervelende pijnen af.

Mariel v.d. Hart.

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015