De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

 

Eindelijk een oplossing voor haar zeurende buikpijn!

 

Mevrouw Vogel: sinds een maand in therapie bij Dokter Sondervan

De oorzaak van sommige klachten blijft voor veel artsen een raadsel. Mevrouw Vogel had al 1,5 jaar last van heftige pijnen in haar onderbuik. Deze pijn voelde zij met name als zij ging liggen of zitten. Verschillende onderzoeken in het ziekenhuis leverden niks op. Vele fotoís en echoís later was mevrouw Vogel nog geen stap verder. ďAls niemand het wist, wist ik het al helemaal niet!Ē. Hier kwam verandering in toen zij in de vorige editie van Nieuwsblad Amstelveen een artikel las over neuraaltherapie.

Neuraaltherapie is een behandeling die kan worden toegepast bij chronische klachten, bijvoorbeeld menstruatiepijn en darmklachten. Tevens is neuraaltherapie een goede behandeling voor acute klachten zoals een whiplash of migraine. Verder kan er na een ongeluk een geheel nieuwe klacht ontstaan, denk aan littekenvorming en de verdere gevolgen hiervan. Dit laatste was het geval bij mevrouw Vogel. Jaren geleden heeft zij een operatie aan haar blaas ondergaan en daar heeft zij een litteken aan overgehouden. Een huisarts had haar ooit verteld dat haar buikklachten door dit litteken veroorzaakt konden worden, maar wat hieraan kon doen, dat was wist hij niet. Bij het lezen van het artikel over dokter Sondervan ging het lampje bij mevrouw Vogel weer branden. Meteen heeft zij een afspraak gemaakt met de arts voor pijnbestrijding: dokter Betty Sondervan. Zonder verdere verwachtingen ging mevrouw Vogel bij haar in therapie. Tot die tijd wist immers nog niemand een oplossing voor haar probleem. Als ook neuraaltherapie uiteindelijk niet zou werken, had zij het in ieder geval geprobeerd!

Na drie behandelingen al resultaat

Aanvoer van zuurstof zorgt ervoor dat de cel zich kan opladen, maar bij een heel heftige prikkel lukt dat opladen niet meer: die plek is dan een stoorveld geworden, zoals een litteken. Door middel van kleine prikjes in het litteken op de onderbuik worden de cellen weer opgeladen waardoor de klacht verdwijnt. Mevrouw Vogel is nu drie behandelingen verder en haar buikklachten zijn al aanzienlijk verminderd! Ook haar man is inmiddels in behandeling bij dokter Sondervan. Hij heeft al lange tijd rugklachten. Acupunctuur en fysiotherapie waren beiden tevergeefs, maar over neuraaltherapie is hij laaiend enthousiast! Steeds meer mensen ontdekken de positieve werking van neuraaltherapie.

Zonder risico van uw pijn af

Dokter Betty Sondervan is arts voor pijnbestrijding en gespecialiseerd in neuraaltherapie. Haar praktijk is gevestigd in Amstelveen. U kunt verwachten dat zij u op een professionele manier en in een gemoedelijke en rustige sfeer zal behandelen. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de kosten van neuraaltherapie, u dient wel aanvullend verzekerd te zijn. Voor meer informatie over neuraaltherapie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met dokter Sondervan .

 

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015