Artrose en scheefstand rug

Mevrouw J. van Renen schrijft met groot genoegen:

"Ik leerde dokter Sondervan kennen toen ze een lezing hield voor de Amstelveense afdeling van de Vereniging van HoofdpijnpatiŽnten (vroeger migrainevereniging). Mijn migraine behoorde toen al voor het merendeel tot het verleden, maar als je tegen de 70 loopt, krijg je meestal wel last van allerlei pijntjes.

In mijn geval artrose aan beide handen, bij de polsen en de duimen. Ik vroeg haar die avond of ze iets voor mij kon doen en sindsdien bezoek ik regelmatig haar spreekuur, zoín 1 keer per 2 maanden. Dit euvel werd met neuraaltherapie behandeld en dit werkt nog steeds. Inmiddels ben ik 78 jaar.

Ook mijn knieŽn gaven last. Daar kon dokter Sondervan heel veel jaren van grote betekenis voor zijn, door haar gecombineerde behandelingsmethode van semi-orthopedische geneeskunde met neuraaltherapie. Echter afgelopen zomer ging het ineens niet meer naar wens, voor wat betreft mijn knie. Toen heeft dokter Sondervan mij doorgestuurd naar een orthopeed, en daar komt nu een knie-operatie voor om de hoek kijken.

Ook controleert dokter Sondervan steeds de stand van mijn rug, die na een niet zo goed behandelde ischias de neiging heeft scheef te trekken. Ik ben blij dat ze hem in dat geval weer steeds recht weet te krijgen."

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

 

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015