CLUSTERHOOFDPIJN

Sinds 2 jaar heb ik Clusterhoofdpijn.

Mijn naam is Marko van Gilserijen,34 jaar oud.

Ik heb al 17 jaar diabetes en spuit 7 keer per dag kortwerkende insuline en 's-avonds langwerkende insuline ,dat is dus bij elkaar 8 keer per dag.

Sinds 2 jaar heb ik Clusterhoofdpijn.

Ik ben diverse ziekenhuizen afgegaan en toe heb ik o.a. een speciale neusspray gehad van mijn behandelend specialist.. Dat werkte voor 3 maanden en dan gebruikte ik 3 sprays per dag.
Daarna weer naar het ziekenhuis. Toen kreeg ik Sumatriptan spuiten van de arts. Daar mocht ik er 2 per dag van gebruiken Maar de aanvallen bleven komen van de Clusterhoofdpijn. Dus 2 spuiten per dag waren niet genoeg. Weer terug naar het ziekenhuis. Toen heb ik zuurstof gehad, dat werkte super maar helaas slechts voor een uurtje.
Ik werd er helemaal gek van. Ik hoef u niet uit te leggen wat voor pijn je hebt, en wat je allemaal doet om de pijn te verplaatsen. Ik heb het allemaal mee gemaakt.

Op tv zag mijn schoonmoeder een programma dat ging over Clusterhoofdpijn. Er was een mijnheer ,die vertelde dat hij in Duitsland deels van de klachten afgeholpen was ,door een niet arts,maar wat ze in Duitsland noemen ,een heilpraktiker.
Mijn vrouw is gaan Googlen en toen kwam ik in Amstelveen terecht. Bij mevrouw dokter Sondervan, die een echte arts is, van
Polikliniek Pijn Weg Amstelveen.
Ik was sceptisch over de behandeling. Daar geloofde ik niet in. Maar ik wilde wel van die ellendige hoofdpijn af, 24 uur per dag hoofdpijn en 5 aanvallen per nacht en 2 aanvallen op de dag, daar wordt je gek van.

Ik heb nu 6 verschillende behandelingen gehad bij dokter Sondervan. We hebben alles aangepast wat mogelijk is, een heel ander leef patroon. Zoals ander ontbijt anders drinken andere tussendoortjes anders avond eten. Verder kreeg ik heel duidelijke adviezen over mijn lifestyle, en natuurlijk niet te vergeten de neuraaltherapeutische behandelingen 

We hebben alles geprobeerd maar nu leef ik zonder hoofdpijn dat is echt een verademing, ik kan weer leuke dingen gaan doen met de kinderen ik durf weer weg te gaan zonder zuurstof flessen in de auto.
En op mijn werk functioneer ik ook stukken beter, kortom iedereen in mijn omgeving en niet alleen ik zelf,is erg blij met deze drastische veranderingen .

Voor iedereen met deze Clusterhoofdpijn is het een aanrader je voelt je echt een ander mens.

Ik ben nog niet helemaal klaar bij deze dokter met mijn behandelingen, we zijn al heel erg aan het afbouwen naar een keer per maand een neuraaltherapeutische behandeling met daarbij het altijd opbeurende gesprek van de dokter.
Als ik alles moet vertellen ben ik met 6 paginaís nog niet klaar!

Ik ben echt super blij met deze dokter van
Polikliniek Pijn Weg Amstelveen, ze heeft me echt van de clusterhoofdpijn af geholpen 

 

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015