De neuraaltherapie heeft mijn leven positief veranderd

Vele jaren regelmatig hoofdpijn en migraineaanvallen. Gebruik van medicatie om aanvallen te voorkomen en triptanen om de aanvallen draaglijker te maken. Het bekende verhaal voor alle migraine patiŽnten!!

Het resultaat van de medicatie was echter steeds vaker en steeds zwaardere migraineaanvallen en twee periodes van vier weken van 24/7 heftige hoofdpijn. MRI en uitgebreid bloedonderzoek wezen geen afwijkingen aan,zoals je hoort bij vele lotgenoten. Na lang wikken en wegen heb ik besloten neuraaltherapie te proberen.

Nu vijf behandelingen gehad en ben positief. Het grillige verloop van mijn migraine kennende durf ik nog niet zeggen hoe het resultaat van de behandeling op lange termijn zal blijven, maar gezien de resultaten tot nu toe ben ik zeer hoopvol en ben ik heel blij met het behaalde resultaat. Ik heb duidelijk meer energie, geen hoofdpijn en nog maar een lichte migraineaanval kort na de eerste behandeling gehad. Deze aanval reageerde veel sneller op de Rizatriptan dan ik de laatste jaren gewend was. Ondanks dat ik recent vermoeiende dagen heb gehad met factoren die in het verleden beslist een migraineaanval tot gevolg zouden hebben gehad, verlopen deze dagen nu zonder migraine of enige andere vorm van hoofdpijn. 

Ik ben erg blij dat ik de stap genomen heb om voor neuraaltherapie in Polikliniek Pijn Weg Amstelveen te kiezen.

Het heeft mijn leven positief veranderd.

Mevrouw van Beek , Wassenaar

 

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 06 feb 2017