Migraine, een ramp voor je dagelijks leven

In 9 jaar tijd zijn mijn migraine aanvallen frequenter geworden en in hevigheid toegenomen. Ik heb heel lang niet geweten dat het migraine was tot ik 3 jaar geleden een burn-out kreeg.  Ik leed in stilte en mijn privť leven werd ontregeld en rust momenten om bij te tanken werden schaarser. In de loop van de jaren kwamen de aanvallen elke week, ik kon de klok er op gelijk zetten. Het duurde ook precies twee en een halve dag. Ik lag veel op bed, geen eetlust, hoofdpijn aan 1 kant van mijn gezicht, een pijn die van mijn nek naar mijn slaap sprong en andere klachten, die je veel hoort bij migraine. 

Van de Imigran werd ik ook extra ziek en dat hielp echt niet meer na een korte tijd.Zeker niet meer, toen ik alleen maar de ''namaak'' Imigran kreeg. De hoofdpijn kliniek in het ziekenhuis   Amstelland stuurde mij weg en vertelde dat het spanningen waren. 

Nou, daar sta je dan. 

Naar huis gestuurd door specialisten, die eigenlijk zeggen:" mevrouw, u moet er maar mee leren leven."

Mijn man zag bij het surfen over het net, want ook zijn leven wordt er door beÔnvloed, de site van Polikliniek Pijn Weg Amstelveen van dokter Sondervan- Frank. Hij was positief, ik wat sceptisch, want in die negen jaar was er niemand geweest die mij echt kon helpen.

Ik mailde de Polikliniek Pijn Weg Amstelveen en tot mijn verrassing belde de dokter  zelf  de volgende dag om in te schatten of ze mij zou kunnen helpen, waarna ik een afspraak bij de Polikliniek Pijn Weg Amstelveen heb kunnen maken. 

Nu 5 maanden later is al 1 x de migraine 5 weken achtereen weggebleven en als ik om de week nog migraine heb, dan is de duur maximaal maar een halve dag en kan ik met simpele medicatie doorlopen en redelijk mijn activiteiten doen. Wat al een groot genot is !

Wat ben ik blij dat ik de weg gevonden heb naar Polikliniek Pijn Weg Amstelveen

Groeten Ria Zwarte de Zwart, Amstelveen

 

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015