Migraine

EEN NIET TE GELOVEN NIEUW LEVEN IS WEER BEGONNEN, DANKZIJ DE NEURAALTHERAPIE 

Zo rond mijn 25ste startte de migraine.

Ik wist toen nog niet dat het migraine was, maar het kwam maar een paar keer per jaar voor, dus ik maakte me er niet zo druk om. 
Toen rond mín 30ste kinderen krijgen niet bleek te lukken, heb ik vele hormoonbehandelingen gehad . Na deze periode werden de hoofdpijnen steeds heviger. De migraines waren er nu standaard 1 Š 2 keer in de maand en altijd 3 dagen achter elkaar. De huisarts schreef Maxalt voor. Dit dempte de hevige pijn. Zo ging het jaren door. Omdat dit toch wel erg ingrijpend was op ons gezinsleven heb ik van alles geprobeerd om er van af te komen: homeopathie, acupunctuur, shiatsu, suikervrij dieet, geen alcohol, juist wel of geen anticonceptiepil. Het maakte allemaal geen verschil. 

Ik was inmiddels eind 40 en op een gegeven moment werd de frequentie steeds groter, bijna wekelijks, dit was niet meer te doen. Ik raakte toch wel enigszins in paniek. Ook de grote hoeveelheden Maxalt die ik slikte vond ik verontrustend. Ik ben wederom gaan overleggen met mijn huisarts, en verder gaan zoeken op internet . Ik kwam terecht bij neuraaltherapie en daarna bij de praktijk,
Polikliniek Pijn Weg Amstelveen van dokter Sondervan terecht. 

Ik was best heel erg argwanend omdat ik al zo veel geprobeerd had.

December vorig jaar had ik de eerste behandeling (prettig is het niet, maar het stelt niet veel voor in vergelijking tot migraine). Al na een paar behandelingen werd de frequentie en duur van de migraine korter en de hevigheid minder.

Ik ben nu bijna 4 maanden verder en heb al 2 maanden geen migraine meer gehad! 

We zijn de behandelingen nu voorzichtig aan het afbouwen en ik begin er langzamerhand echt vertrouwen in te krijgen dat het nu allemaal echt anders wordt, dat neuraaltherapie echt werkt!

Hierdoor kan ik echt zeggen: EEN NIET TE GELOVEN NIEUW LEVEN IS WEER BEGONNEN, DANKZIJ DE NEURAALTHERAPIE 


Met vriendelijke groet,
Monique van de Vinger, Amstelveen
 

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015