Migraine: Jarenlang migraine, inmiddels ben ik 69 jaar!

Moedeloos werd ik er van. Ik heb er echt van alles aan gedaan o.a. Naar Leiden bij 'migraineprofessor' Michel Ferrari in Leiden geweest. Kon niets voor me betekenen. Ja, triptanen slikken raadde de hooggeleerde professor mij aan, maar dat kon ik zelf wel bedenken!

Paar jaar geleden naar meneer  Heilpraktiker Heino Nieland uit Weener (Dld)  in Duitsland geweest. Dit is na duizenden kilometers ook niets geworden. Ik had toen nog niet begrepen, dat hij zich uitgeeft als Herr Doktor, maar dat hij helemaal geen arts is.

Toch wil je het niet opgeven.
Zodoende via kennissen die een goede ervaring bij de Polikliniek Pijn Weg Amstelveen hadden , bij de  site van  dokter Sondervan terecht gekomen.

Ik ben nu zeven keer behandeld met neuraaltherapie door dokter Sondervan en het gaat tot nu toe prima! Na de vijfde behandelingen heb ik een terugslag gehad. De dokter nam alle tijd om mij uit te leggen, dat dit heel vaak voorkomt. Daarna gelukkig weer migraine vrij.

Ik ben nog niet uitbehandeld, maar mijn gevoel zegt dat we al een heel eind de goede kant op zijn gegaan! De afname van de migraine zowel in frequentie als ernst van de aanval bevestigt dit.

 mevr. T. Boor uit Heerhugowaard

 

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015