Migraine: Het gaat wonderbaarlijk goed

geen aanval meer gehad waar ik drie dagen mee in bed lig. 

Het gaat wonderbaarlijk goed, geen aanval meer gehad waar ik drie dagen mee in bed lig!!!!!!!!!!!

En dat is super onhandig zomaar uit te vallen, aangezien mijn man en ik een zaak hebben waar wij normaal gesproken beide in staan te werken.

Na dertig jaar met migraine gesukkeld te hebben, met de laatste jaren elke week een aanval van drie dagen, wisten wij echt niet meer waar wij het zoeken moesten.

Echt van alles geprobeerd,'' you name it’’ de chiropractor, acupunctuur, en allerlei soorten medicijnen, waaronder Imigran, bij je zelf in te spuiten, wat ik nooit een pretje vond.

Als het een niet meer hielp op zoek gegaan naar een andere oplossing. Zodoende ook diverse specialisten in o.a. hoofdpijnpoli’s bezocht, echter zonder uiteindelijk resultaat.

Volledig ten einde raad, weer surfen op de elektronische snelweg. Ik  kwam op het internet neuraaltherapie tegen,heb geprobeerd van alles hierover te  lezen en uiteindelijk hebben mijn man en ik  besloten om een afspraak te maken bij Polikliniek Pijn Weg Amstelveen.

In januari konden wij komen voor het eerste, zeer uitgebreide kennismakingsgesprek. Toch spannend, hoe zal deze dokter zijn?? In de wachtkamer stond thee en koffie klaar, keurig in kleine verpakkingen. ''Vakantiekoffie'', zei mijn man, want in de vakantiehuisjes waar wij normaal met de kinderen naar toe gaan, staat altijd ter verwelkoming ook dergelijke verpakkingen. Dat voelde al meteen goed. 

En het gesprek wat volgde met Dokter Sondervan, was duidelijk wat er gedaan wordt, wat je wel en niet verwachten mag. Zeer  toe the point. Heerlijk!

Inmiddels is het de 8ste keer dat ik naar Dokter Sondervan ga. Deze keer is het de tweede keer dat er drie weken tussen de behandelingen zit, en wonder oh wonder geen migraine aanval gehad.

Thelma  Osem. Den Helder

 

De namen van de patiënten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015