Geen Migraine/Hoofdpijn meer, is dat mogelijk?

Hallo, ik ben Kees.

Al ruim 30 jaar heb ik last van migraine , begin twintig was ik ,  toen ik geconfronteerd werd met steeds heftiger en vaker terugkerende hoofdpijn rechts met uitstraling naar rechter oog en boven mijn kaak. De diagnose  was al heel snel gesteld,: “Migraine “, mede doordat  meerdere familieleden met dezelfde kwaal te kampen hadden.
Oplossing; eerst enkele jaren de wel bekende tryptanen o.a.” Imigran” via huisarts ( dit was voor enkele jaren DE oplossing ), maar na een tijdje werd de werking minder en de benodigde doses hoger en hoger, en steeds vaker. Tot overmaat van ramp  manifesteerde zich nog een hoofdpijn  ca.. 12 jaar geleden aan de linkerkant, dit begon als een soort oorpijn.  Maar twee geraadpleegde KNO artsen konden niets vinden, deze pijn werd op een bepaald moment nog heftiger en onvoorspelbaarder dan de migraine rechts.

De volgende stap werd de neuroloog die een MRI liet maken en een apotheek vol met allerlei soorten medicijnen om uit te proberen zoals bloeddrukverlagers, anti-epileptische middelen, maar niets hielp.

Ook de kaakchirurg kwam er aan te pas, ik kreeg een opbeetplaat, zelfs kaakfysio werd uitgeprobeerd, maar helaas wederom niets hielp.

Uiteindelijk na problemen met mijn werkgever over het vele ziekteverzuim, ben ik via mijn arbo-arts en internet bij Heilpraktiker Heino Nieland terechtgekomen in Duitsland. Bij dhr. Nieland heb ik ca. 1,5 jaar de neuraal therapie gevolgd -dit werd door mij gezien als laatste redmiddel- , na de eerste behandelingen merkte ik wel resultaat  maar na ca. 1 jaar was er geen echte vooruitgang meer te bespeuren en heb ik besloten de behandeling te stoppen.

Na een aantal maanden rondgelopen te hebben met het idee:' Ik moet er maar mee leren leven. -voor zover dat mogelijk is-", ben ik toch weer gaan spitten op  internet . Daar vond ik de Polikliniek Pijn Weg Amstelveen van Dokter Sondervan, alwaar ik een afspraak gemaakt heb en daar kon al vrij snel terecht, binnen twee weken zelfs!

Na een uitgebreid gesprek, heb ik direct de eerste behandeling gehad. Deze behandeling meende ik te kennen,  maar zo grondig en uitgebreid als bij dokter Sondervan  daar keek ik werkelijk van op!!!!

Wat een verschil in de behandelingswijze van een echte dokter, met die van Heilpraktiker Heino Nieland in Duitsland. Na 1 week bemerkte ik al verbetering, ik kon het bijna geloven!

Maar nu ik 3  behandelingen heb gehad , sta ik versteld van het nu al reeds geboekte resultaat : Veel minder migraine rechts. En links let op! “Helemaal geen last meer gehad”

Het is niet te bevatten, maar het gaat de goede kant op, als dit toch eens mogelijk zou zijn; GEEN HOOFDPIJN MEER.

Toch begin ik er voorzichtig in te geloven dat het echt mogelijk is, en dat alleen door de geweldige behandeling door Dokter Sondervan, echt super!

Voor dit nu al bereikte resultaat, Heel veel DANK! 

Kees Palingboer, Marken

De namen van de patiënten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015