Kwaliteit van leven van moeder en dochter enorm verbeterd door neuraaltherapie

Ik ben een vrouw van 46 jaar met al 30 jaar chronische hormonale migraine. Helaas bleek mijn dochter ook hiermee belast te zijn. Dit had een enorme impact op haar leven. Toen ze 15 was kon ze hooguit twee tot drie dagen per week naar school. Ook haar sociale leven lag compleet stil. 

Na allerlei onderzoeken bij de neuroloog waar d.m.v ‘trail and error’ allerlei medicijnen op mijn kind werden uitgeprobeerd, ben ik gaan 'Googelen' en kwam ik terecht op de website van polikliniek pijn weg in Amstelveen. Dit sprak me aan en tijdens de eerste afspraak met dokter Sondervan bleek al dat ze begreep waar we het over hadden. 

Mijn dochter begon aan de neuraaltherapie en na een aantal sessies merkten we dat ze langzaam begon op te knappen. Vervolgens ben ik zelf ook begonnen en na een jaar kan ik constateren dat de kwaliteit van onze levens ontzettend verbeterd is. 

In plaats van 3x per week heb ik nu hooguit 2x per maand een aanval. Ook zijn deze aanvallen minder heftig en beter te behandelen. Ze duren ook nog eens minder lang (2 dagen ipv 4). Ik gebruik nu veel minder medicijnen. 

Mijn dochter is al geruime tijd zonder enige vorm van medicatie .

Zelf ben ik weer begonnen aan een studie en doe sinds een paar maanden vrijwilligerswerk naast mijn drukke, stressvolle baan. Mijn dochter spreekt weer af met vriendinnen en onderneemt leuke sociale activiteiten. En gelukkig kan ze weer volledig normaal mee doen op school en genieten van haar vakanties.

Kortom, we zijn ontzettend blij dat we terecht gekomen zijn bij Polikliniek Pijn Weg Amstelveen.

Voorburg, moeder en dochter van der Naden.

 

 

De namen van de patiënten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 06 feb 2017