Ik heb inmiddels goede hoop

Sinds 15 jaar heb ik migraine. Het begon zo rond de overgang. Mijn moeder had iedere maand een migraine aanval dus ik wist wel wat het was!! Alleen kreeg ik het nogal heftig. Zo'n 2 a 3 x per week was voor mij heel normaal. Ik kreeg eerst van mijn huisarts een hoge dosering paracetamol en Primperan tegen de misselijkheid. Later kreeg ik Maxalt smelt 10mg wat mij goed hielp.

Ook heb ik eigenlijk altijd een soort gesuis in mijn hoofd en een naar vol gevoel in mijn maag als er weer een aanval op komt zetten, en ook tijdens de aanval. Het duurde altijd ruim 2 uur voordat de Maxalt werkte. Soms was het zo erg dat ik na 2 uur nog een Maxalt nam, die dan wel werkte. Daarna was ik altijd heel suf en draaierig en was er weer een dag voorbij. Zonde, want dit gebeurde zo vaak dat ik het idee had dat mijn leven alleen uit migraine bestond.

Na jaren electro-acupunctuur en gewone acupunctuur, waar de migraine wel minder van werd maar nooit helemaal weg was, ben ik bij dokter Sondervan terecht gekomen op doorverwijzing.

Via internet had ik informatie ingewonnen over neuraal therapie. Ik heb alles gelezen en het sprak me zo aan dat ik een afspraak heb gemaakt bij Polikliniek Pijn Weg Amstelveen. Ook gaf het een veilig gevoel dat neuraaltherapie in Nederland alleen door echte artsen uitgeoefend mag worden.

Na de eerste behandeling voelde ik vrij weinig. Na de tweede behandeling: een hele week geen hoofdpijn. Heerlijk! Na de derde behandeling kreeg ik nog wel een paar keer een lichte migraine, maar ik ben ook nog niet klaar met de behandeling. Vanaf de vijfde behandeling ben ik al  5 weken aanvalsvrij.

Ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat en of ik ooit nog helemaal van mijn migraine afkom, maar ik heb goede hoop.

Anneke Geel , Amsterdam

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015