HORMONALE MIGRAINE

Ik ben nu al een heel tevreden en blij mens!

Ik heb al sinds mijn twintigste last van hormonale migraine. Helaas zit het in de familie, dus ben ik er erfelijk mee belast. 

Via de huisarts diverse medicatie geprobeerd en uiteindelijk Maxalt blijven gebruiken om enigszins de periode door te komen, als ik de migraine aanvallen kreeg.

Na het krijgen van mijn twee kinderen werden de migraine aanvallen heftiger en ik heb echt ALLES uitgeprobeerd om de migraine te laten verminderen, maar zonder resultaat. Er zat niks anders op dan veel medicatie te slikken om zo het hebben van migraine niet mijn hele leven te laten beÔnvloeden, voor zover dat nog mogelijk was.

Sinds vorig jaar kreeg ik steeds meer last van mijn hormonale migraine (ik ben nu 46 jaar). Niet 1 periode van 4/5 dagen per 4 weken maar 2 periodes en soms wel 7/8 dagen lang migraine aanvallen. Ik redde het bij lange na niet meer met de Maxalt, waarvan ik er maar 4 per week en max. 10 per maand mag slikken.

Dus maar weer op internet gaan zoeken naar een mogelijke behandeling of medicijn ter voorkoming van hormonale migraine. Ik kwam terecht bij neuraal therapie en wel op de site van Polikliniek Pijn Weg Amstelveen van dokter Sondervan alwaar ik ook het e.e.a las over de behandeling met injecties bij hormonale migraine.

Ik heb gebeld en een eerste afspraak gemaakt.

Ik ben nu 8 behandelingen verder en nog niet helemaal migraine vrij, maar de aanvallen zijn voor 50% verminderd en ook de duur ervan! 

Ik slik dus momenteel al veel minder medicatie (Maxalt). 

Tijdens de consulten informeert dokter Sondervan uitvoerig naar je klachten en is ze oprecht geÔnteresseerd in hoe het met je gaat...ook voor een gezellig sociaal praatje maakt ze tijd.

Ik ga in ieder geval met goede hoop verder met de behandeling en hoop snel te kunnen gaan afbouwen met de frequentie van het krijgen van de injecties. Ik ben nu al een heel tevreden en blij mens!

Jeanne Matroos, Rijnsaterwoude

 

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015