Waar vind je nog dat er met respect aan een ouder iemand aandacht wordt besteed?

Ook al ben ik behoorlijk op leeftijd [92 jaar] wilde ik toch dolgraag proberen om van mijn pijnklachten af te raken . Via een kennis kwam ik terecht bij dokter Sondervan van Polikliniek Pijn Weg Amstelveen.

Ik ben heel erg blij met de behandeling van dokter Sondervan, ik heb er enorm veel baat bij . Ik heb nog een super klein beetje last van mijn zenuwpijnen/prikkels in het gordelroos gebied,maar dat is met de helse pijnen die ik had, totaal te verwaarlozen.

Ook zelfs bij een oude dame is haar energie weer als vanouds terug gekomen!! Ik dribbel als vanouds weer rond. Echt nooit meer gedacht, maar het is toch bewaarheid.

Ook ben ik zeer te spreken over het geduld van de dokter. [Waar vind je nog dat er met respect aan een ouder iemand aandacht wordt besteed?] Ik heb echt het gevoel dat er naar mij geluisterd wordt, en op al mijn vragen krijg ik duidelijk antwoord.

De vele prikken van de neuraaltherapeutische behandelingen zijn weliswaar minder leuk, maar deze neem ik allemaal voor lief,want ik ben tenslotte mijn helse zenuwpijnen kwijt!

Met dank aan Polikliniek Pijn Weg Amstelveen

Mevrouw B.van Chove,Krommenie

 

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 29 mrt 2016