Binnenkort geheel verlost van de pijn dankzij de neuraaltherapie

Sinds 3 weken ben ik onder behandeling bij dokter. Sondervan van Polikliniek Pijn Weg Amstelveen omdat ik last heb van gordelroos. De gordelroos is in september ontstaan en gaf en geeft veel pijn. Omdat het na een aantal weken ondanks de medicatie niet verbeterde ben ik op internet gaan zoeken naar een eventuele andere behandelmethode. Daar las ik een artikel over neuraaltherapie.

Na telefonisch contact met de Polikliniek Pijn Weg Amstelveen, konden we al na 5 dagen terecht. Echt super snel gelukkig.

Het eerste gesprek was een zeer uitgebreide intake met daarbij gelijk de eerste behandeling. Het gaf meteen een goed gevoel door het ontvangst en uitleg van de behandelingsmethode.  En inderdaad de volgende dag voelde ik meteen resultaat door minder pijn te hebben. 

Ben nu voor de derde behandeling geweest en de resultaten zijn zeer positief. Ook de omgang met de arts is positief, ze neemt alle tijd voor je. Laatst had ik mijn kleindochter bij me en daar kwamen gelijk tekenpapier en kleurpotloden te voorschijn. Daar was de kleine meid  erg blij mee en ik ook!!

De verwachting is dat ik binnenkort van de pijn ben verlost dankzij de behandeling. 

Mevrouw P.van Dijk, IJsselstein, december 2014

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015