Gordelroos: Mijn moeder glimt weer!

Mijn moeder is een zeer vitale vrouw van 84 jaar die nog op de fiets haar boodschappen haalt  en  dagelijks flinke stukken met haar hondje gaat wandelen.

Menigeen was altijd jaloers op de positieve manier waarop ze het leven van alledag tegemoet trad en zelfstandig haar leven kon leiden op de manier zoals zij het wilde.

Maar: Zij werd van de ene op de andere dag geconfronteerd met de verschijnselen van gordelroos. Zoals dat gaat met gordelroos had ze ineens plekken op haar lichaam en alsof dat al niet erg genoeg is, ook nog brandende jeuk en stekende pijn.

Ze is geen zeur, mijn Ma, maar dit beheerste zo haar leven dat zelfs zij er moeilijk positief onder kon blijven. Voor het eerst in jaren wilde zij haar verjaardag niet vieren, en inmiddels bracht ze de nacht door in een stoel in haar woonkamer, omdat het liggen in bed niet meer te harden was voor haar.

Toen ik haar met de feestdagen zo in haar stoel zag liggen had ik enorm met haar te doen en maakte ik me natuurlijk grote zorgen.

Via mijn schoonzus had mijn moeder het adres van dokter Sondervan gekregen en al duurde iedere dag tot de eerste afspraak te lang voor haar gevoel, ze kon kort na de jaarwisseling terecht. De prikjes die vervolgens moesten zorgen voor verlichting deden ongelooflijk goed hun werk.

De manier waarop mijn moeder daarvan opknapte lijkt inderdaad op toveren. 

Ze kon haar nachten weer op normale manier in bed doorbrengen en ze leek wel herboren!! 

Mijn moeder glimt weer zoals we dat kende.

Namens mijn moeder: hartelijk dank dokter Sondervan.

 Wat fijn dat U dit kon doen voor haar.

Met vriendelijke groet, Ron Deler uit Nijmegen

 

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015