Gewrichtsklachten: Ik tel weer mee!!

Ik ben een positief ingestelde vrouw van 60 jaar en sinds najaar 2014 onder behandeling voor mijn artrose pijnklachten bij dokter Sondervan.

Geleidelijk aan werd ik door mijn artrose (en de beperkingen die daardoor mij werden opgelegd) humeurig en verdrietig.

 Vooral in de muizen van mijn beide handen had ik zoveel pijn dat normaal functioneren - laat staan werken als stewardess bij een vliegtuigmaatschappij- ernstig werd belemmerd.

Dit terwijl ik een hoge pijngrens heb en echt wel wat gewend ben in mijn voormalige werkkring in de gezondheidszorg.

De huisarts schreef alleen maar sterke pijnstillers voor die wel hielpen, maar waarvan ik een loom en duf gevoel overhield, ook hiermee was ik onvoldoende geholpen op termijn.

Omdat mijn schoonmoeder al in de jaren zestig via de neuraaltherapie haar bekkeninstabiliteit in Duitsland liet behandelen heb ik mij via de Nederlandse Vereniging van Neuraal- en Regulatietherapie (NVNR) gewend tot de Polikliniek Pijn Weg Amstelveen in Amstelveen.

Al na de uitvoerige intake en eerste neutratherapeutische behandeling met injecties met als tovermiddel werkend kortdurende verdovingsvloeistof in mijn beide muizen en schouders verdween de hevige pijn bijna direct, zelfs daags daarna voelde mijn stram aanvoelende knieŽn weer als herboren .

Voor mij een regelrechte sensatie!

 De injecties zijn nauwelijks pijnlijk en te vergelijken met verdovingsprikjes bij de tandarts.

Mijn artrose zal er niet mee verdwijnen maar met de neuraaltherapie erbij valt er goed mee te leven. Uiteraard zal het succes van de behandeling niet bij iedereen tot instant succes leiden maar ik ben er hťťl blij mee.

Voorlopig elke 2-3 maanden volg ik een herhaal behandeling (mijn zgn. onderhoudsbeurt), dit zorgt ervoor dat ik weer mee tel !

Zwanenburg, Helena ter Horst

 

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015