GORDELROOS

Ik ben de dokter eeuwig dankbaar voor haar deskundige hulp

In februari 2015 werd onverwacht geconfronteerd met een hele lastige kwaal: Gordelroos. 

Omdat ik een erg actief leven leidt als zelfstandig fitnessondernemer waarbij ik persoonlijk veel lessen en training geef, kwam mij dit ontzettend slecht uit.
De huisarts meldde mij dat ik er met een paar weken wel vanaf zou komen en schreef een zalf voor. De pijn werd steeds erger en ik kreeg daarbij ook last van extreme vermoeidheid. Slapen ging haast niet vanwege de pijn, bewegen en inspanning ging nauwelijks. 
Na een tweede bezoek aan de huisarts kreeg ik als enige alternatief de “pijnpoli” maar zo’n drastische maatregel zag ik niet zitten. 

Na vier weken werd de pijn alsmaar erger en kon ik nog nauwelijks functioneren. Ik werd steeds wanhopiger want de klachten namen niet af en werden alleen maar erger. Ik was bang dat ik voor lange tijd uitgeschakeld zou raken en mijn beroep in gevaar kwam. Via via kwam ik aan het adres van de “neuraaltherapie” van dokter Sondervan in Amstelveen van
Polikliniek Pijn Weg Amstelveen. Ik kon binnen enkele dagen terecht, omdat ik vertelde dat ik zo ontzettend veel pijn had,en niet meer kon functioneren. Dat is natuurlijk al bijzonder vriendelijk, want in de reguliere ziekenhuizen heb je al gauw een wachttijd van maar liefs drie maanden!

Ik was enigszins sceptisch want je kunt niet alles geloven wat op internet staat! Maar wat had ik te verliezen? 

Doker Sondervan van
Polikliniek Pijn Weg Amstelveen deed een grondige intake en ging direct aan de slag. Ik kreeg tientallen Injecties (“prikjes”) in het aangedane huidgebied en kreeg een totaal ander soort pijnstiller en virusremmer voorgeschreven. De volgende dag voelde ik mij meteen al beter en kon al een klein stukje hardlopen! Twee weken later onderging ik een tweede behandeling en toen was de kwaal al stukken minder. Met de dag ging ik vooruit. Hoewel dokter Sondervan mij aanraadde om haar kuur af te maken en nog een paar behandelingen te ondergaan was dat niet meer nodig want ik voelde mij genezen. Ik functioneer weer prima en geef ook weer mijn lessen.

Ik ben wel geschrokken van de hevigheid van de ziekte Gordelroos. Ik ben ook wat voorzichtiger geworden en neem wat meer rust in acht. 

Ik bedank dokter Sondervan voor haar uitstekende behandelmethode en ben haar eeuwig dankbaar voor haar hulp. Het was het meer dan waard om hiervoor twee keer een lange reis naar Amstelveen te ondernemen. Ik raad iedereen aan om niet te aarzelen om te kiezen voor deze methode voor behandeling van deze nare ziekte. 

Mijn scepsis tegenover alternatieve behandelmethoden is volledig weggenomen.!!!

Sjaak Veldhuizen, Ouddorp [Z-H]

 

De namen van de patiënten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015