GORDELROOS, Tja, wat nu?

Vanuit het hoge noorden ben ik gedurende bijna één jaar naar Amstelveen gegaan vanwege mijn zenuwpijnen, die ik na een gordelroosaanval gekregen heb,om door dokter Sondervan-Frank te laten behandelen.

Mijn huisarts schreef me een flinke dosis pijnstillers voor en Lyrica. De bijwerkingen van Lyrica waren bijna nog erger dan mijn pijn. Ik begreep dan ook dat mijn huisarts in feite niets voor mij kon doen. Tja, wat nu?

Mijn pijn was zo erg, dat ik niet meer sliep en hele dagen doodstil in een stoel zat. Ik heb dit ca 6 weken volgehouden en toen ben ik gaan Googlen. Ik ontdekte dat dokter Sondervan-Frank één van de weinige artsen in Nederland is, die deze pijn kan bestrijden door middel van neuraaltherapie.

Neuraaltherapie wordt In Duitsland, Zwitserland, Zuid Amerika en nog andere landen door artsen veel toegepast, en met succes.

Al na de eerste behandeling knapte ik op en na 5/6 maanden kon ik weer grotendeels met het gewone leven meedoen. Ik heb daarna nog 6 maanden nodig gehad om helemaal weer de oude te worden, en mij weer als gewoon mens te kunnen kleden, zonder de irritatie te moeten ondergaan, van het geschuur van mijn kleding tegen mijn huid.

Ik bedank dokter Sondervan-Frank dan ook van harte voor haar behandeling, die niet alleen uit prikjes bestond, maar ook om haar grote ervaringsdeskundigheid in dit soort gevallen.

Leek, mevr.N.N.

 

De namen van de patiënten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 29 mrt 2016