Ik ben gevraagd via dokter Sondervan door de NOS voor een interview over GORDELROOS

In mei 2015 begon de eerste pijn.
Na ongeveer 9 dagen constateerde de huisarts dat het gordelroos was, en er weinig medicijnen voor waren die konden helpen. Ondanks allerlei voorgeschreven pijnstillers, en na weken van pijn en zeer slacht kunnen slapen, werd ik alleen maar beroerder van de pijn. Kleding kon ik niet velen op mijn huid,en het was een crime om de dag door te komen .

Toen kwam ik via internet op de site van Polikliniek Pijn Weg Amstelveen terecht bij dokter Sondervan. De website zag er goed verzorgd uit, dat gaf mij direct een goed gevoel. Vervolgens een afspraak gemaakt, waarbij ik vrij snel kon komen gelukkig.

Na het intakegesprek ben ik behandeld met neuraaltherapie,ondersteund met medicijnen in eerste instantie [pijnstillers, die ik nog niet eerder voorgeschreven had gekregen en een nieuwe crŤme]. Vergeleken met de eerste behandeling, ongeveer anderhalve maand geleden, kan ik zonder meer zeggen,dat de pijn nu heel erg draagbaar is geworden, en heb ik een positief gevoel op algeheel herstel. Dat is een hele opluchting voor mij en mijn omgeving.

Ook ben ik gevraagd via dokter Sondervan door de NOS voor een interview over deze aandoening. Men wil namelijk mensen boven een bepaalde leeftijd gaan inenten tegen bovengenoemde ziekte, zoals nu wordt gedaan bij kleine kinderen tegen bijv. bof . Dan kan er veel pijn en ellende voor ouderen voorkomen worden, en de kosten voor diverse medicijnen en andere kosten bespaard worden.

Frans Veldhuizen, Delft

 

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 29 mrt 2016