40 jaar lang onbegrepen kaak -en kiespijn

Sinds 1972 heb ik last gehad van ondragelijke kies- en kaakpijn. Verschillende tandartsen konden niets vinden. Wat de oorzaak was konden twee professoren in de kaakchirurgie ook niet vinden.

Een consult bij een privékliniek in 1978.
Hierbij kwam de hooggeleerde heer na een langdurig onderzoek tot de conclusie dat de oorzaak zou liggen in twee kiezen in de boven kaak. Zodoende werden deze kiezengetrokken, maar helaas bleek dit niet de oplossing te zijn. Het resultaat echter was dat er ook nog een kostbare kroon geplaatst moest worden.

Vervolgens ben ik ter consultatie bij twee academische pijncentra geweest ,die helaas ook geen soelaas boden en daarna ook nog langdurig behandeling  met acupunctuur gehad,wat totaal niet hielp.

Totdat ik medio februari 2012 in het Amstelveense weekblad een artikel las,geschreven door een dame die al lange tijd last had van gordelroos. Ze had ook van alles geprobeerd maar niets hielp tot dat ze in contact kwam met Polikliniek Pijn Weg Amstelveen,en zij,zoals ze vermelde in het artikel na één behandeling enorm resultaat boekte .

Onder het motto baat het niet dan schaadt het nieten wat kan me na al dat gedokterd gebeuren, belde ik met de Polikliniek Pijn Weg Amstelveen.

Ik kreeg een mail met een groot aantal vragen betreffende mijn medische voorgeschiedenis,medicatie, littekens, etc., die ik invulde.

En er volgde een afspraak in de goed uitziende praktijk van polikliniek-pijn-weg-amstelveen op  Eline Verestraat 33 te Amstelveen.(020-645 44 40)

Direct constateerde de arts,dokter Sondervan ,dat de oorzaak van de problemen zou kunnen liggen in een aantal littekens op mijn rug. Ze legde mij uit dat dit de zogenaamde stooorvelden konden zijn. Deze stoorvelden werden tijdens het eerste consult  direct behandeld.

Tot mijn enorme verbazing had ik de dag daaropvolgend geen pijn meer !!!! Er volgde nog een aantal behandelingen ,maar tot heden heb ik tot mijn grote opluchting geen last meer van pijnen in de kaak. Toen ik terloops meldde dat ikook nogal last had van rusteloze benen (de zogenaamde Restless Legs) kreeg ik hiervoor medicijnen,die uitstekend helpen.

Ik ben dr. Sondervan-Frank van polikliniek-pijn-weg-amstelveen dan ook bijzonder dankbaar en wens dat zij nog vele patiënten zoals ik mag behandelen, die enorme baat mogen hebben bij haar behandeling.

De naam polikliniek-pijn-weg-amstelveen is dan ook zeer terecht.

Mijn 40-jaar aanhoudende pijn is weg!!!

Amstelveen, juli 2012

Wout van Vossen.

 

De namen van de patiënten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015